Air Asia Jakarta Recruitment 3 May 2011

I’m really sorry for this late post since I have no idea that they are hiring more Indonesians to be their cabin crew. If you are interested, go to their website to get further information. Then go for the interview which will be conducted TOMORROW!

Responsibilities

* Ensure the Safety Standard procedures is being meet and delivered excellent AirAsia experience for the convinient Of AirAsia Guest During In Flight

Requirements

* GENERAL REQUIREMENTS:
* Female, between 18 and 25 years old
* Height: min. 160cm
* Eyesight: 6/9
* Well groomed and good looking
* Demonstrate high service orientation and problem solving skill
* Educated at least Senior High School (S1 or D3 will be advantage)
* Willing to be posted in outside Hub
* Indonesia citizen
* BENEFITS INCLUDE:
* A change of a lifetime to be part of the most progressive airline in Asia
* Very attractive salary, allowance, and remuneration package
* Free flights

PLEASE SENT:
Original and 1 photocopy ID (KTP) and passport if any
1 recent coloured head and shoulder photograph (passport size)
1 recent coloured full-body photograph (postcard size)
Application Letter & Curriculum Vitae (CV)
Original & copies of education and other relevant certificates.
Foto copy SKCK (Surat Keterangan Catatan Kepolisian)

DATE : 3rd May 2011
TIME : 09.00 s/d 16.00
VENUE : CROWN PLAZA HOTEL
Jl. Gatot Subroto (Next to Plaza Semanggi)
JAKARTA

* Apply via online by clicking this link

* Select “Indonesia” after you go to the directed link and you’ll find the vacancy posted there.

Tagged: , ,

9 thoughts on “Air Asia Jakarta Recruitment 3 May 2011

  1. Vietaa May 2, 2011 at 7:36 PM Reply

    hay dear mau tanya..aku coba apply online, nah ada bagian “Reference” yg harus di isi.. tapi aku bingung,itu maksudnya apa yaa? help me please..😀

    oia, 1 lagi yg mau kutanyain.. klo uda apply online apa aku besok juga harus dateng ke CROWN PLAZA HOTEL ?
    atau tinggal tunggu kabar panggilan interview aja?

    Thank’s before dear🙂

    • dearmarintan May 3, 2011 at 10:03 AM Reply

      Hai Vietha maaf baru bisa bales skrg, kuharap ga telat. Itu walk in interview, jd kamu tinggal bawa berkas2 yang dibutuhkan aja dan dateng lsg ke Hotel Crowne. Setauku nggak harus pake apply via online dulu krn temenku pernah nyoba lsg dtg ke walk in interviewnya dan lolos kok. Dicoba saja ya… Gud luck!🙂

      • Vietaa May 3, 2011 at 10:12 AM

        Aaaahh… aku pengen banget ikut dear.. Klo brangkat sekarang apa masih keburu yaa..? so sad.. ku pikir via online juga bisa, karna wkt aku apply online ada notif yg menyatakan aku akan dikabarin kalau memenuhi kriteria..
        oia dear apa interview nya full english? Inggris ku ga sebaik km soalnya… huhuhu..

  2. arraas May 3, 2011 at 7:22 AM Reply

    aaaaaaaaaaaaaaaaah telat liatnya -_____________-
    itu interviewnya cuma sehari yaa? tanggal 3 doang?

    • Vietaa May 3, 2011 at 9:49 AM Reply

      Hay aras.. salam kenal.. km bisa Apply via online kok.. di click aja link nya..🙂

      • dearmarintan May 3, 2011 at 10:17 AM

        Vita, ikutan aja.. Aku juga beneran deh baru taunya kemarin makanya lsg aku post. Masalahnya aku ga bisa ikut krn ga dapet ijin dr kantor kalo dadakan. Sedih deh aku udah kelewatan 2x interview AA hehehe, tapi kalo dokumen ada di tangan kamu skrg mendingan brgkat aja. Sayang bgt kalo ga ikutan!

        Soal bahasa Inggris sih ga terlalu masalah. AA setauku nyarinya pramugari yang pede dan enerjik kayak gambar di atas itu tuh. Coba aja ya. Siapa tau beruntung!🙂

  3. Vietaa May 3, 2011 at 10:28 AM Reply

    Ok dear.. sepertinya aku akan coba hari ini juga.. yg penting niat dulu deh..semoga sampai sana masih bisa ikut interview..hehehe.

    Kebetulan semua dokumen yg dipersyaratan aku punya semua..
    do’akan aku ya dear..🙂

    thank you so much for your info.. God bless you dear!

    • dearmarintan May 3, 2011 at 10:31 AM Reply

      Great, Vita! At least you try and go for it! God bless you, too. Inget ya, be confident and consider the fellow candidates there as new friends not as competitors biar kamu ga down dan pede oke? Semoga sukses ya, say ^^

      God bless you, too~

  4. della July 17, 2011 at 9:28 AM Reply

    yaahhhhh baru liat, tp denger2 AA ada walk in interview lagi ya tggl 8 agustus? ada info yg lbh lengkap ga??thankss….🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: