Garuda Indonesia Cabin Crew Vacancy in 19 Cities


Career with us

Garuda Indonesia adopted a Human Capital Management approach which perceives employees as assets with high levels of competitiveness. Engaged in the service industry, Garuda Indonesia acknowledges the importance of human resources in creating a strong and sustainable corporate performance. Therefore, since 2005 the Company has actively redefined its policies and human resources systems in order to be aligned with the Company’s grand strategy and objectives. For Garuda Indonesia, people have always been the main priority. Employees can be viewed as human capital, implying that Garuda Indonesia’s employees have knowledge, skills and potential work habits that can support the Company’s productivity. In order to become valuable capital with a strong contribution to the organization, every employee has to have a healthy work spirit and hence will be competent enough for the organization.

Garuda Indonesia is recruiting more cabin crew in this selected area: Ambon, Balikpapan, Bandung, Denpasar, Jakarta, Jambi,  Jogjakarta, Lampung, Malang, Manado, Makassar, Medan, Palembang, Pekanbaru, Pontianak, Semarang and Surabaya.

For further information please check their website and apply for the positions posted via online by clicking this link

Tagged:

5 thoughts on “Garuda Indonesia Cabin Crew Vacancy in 19 Cities

  1. araas May 10, 2011 at 8:46 PM Reply

    Aku apply jekardaah loh hehe doain ya😀😀

  2. popo May 10, 2011 at 9:12 PM Reply

    kapan yah garuda buka buat pramugaranya?kasih info nya yah.. tq🙂

  3. Ayu Budi May 12, 2011 at 12:43 PM Reply

    ka aku tadi registrasi pramugari Garuda Indonesia, tapi emailnya failed gtu jd ga bisa masuk.
    eh pas mau ngulang lagi udah ga bisa soalnya no KTPnya udah di gunakan buay yg salah.
    ptu gimana ka? aku kaget shock bgt

    • januar May 13, 2011 at 3:08 PM Reply

      hi ayu, bukan sok tau sih tapi menurut aku kkamu buat email baru deh trus regristrasi lagi.soalnya temen aku kemarin juga masalahnya sama seperti kamu& dia akhirnya buat email baru dan beres deh.:)

  4. Ola May 15, 2011 at 11:36 AM Reply

    Biasanya kalau step-step pemilihan pramugari garuda seperti apa sih?
    Ada discussion group seperti Cathay Pacific juga tidak?
    Aku penasaran sekali step-stepnya.
    Aku sudah 2x dipanggil interview tapi selalu tidak bisa datang, karena aku tidak tahu letak Duri Kosambi itu dimana.
    Teman – teman yang sudah pengalaman interview FA Garuda, mohon infonya ya.

    Terima Kasih🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: