Qatar Airways Bali Recruitment 21 May 2011

Qatar Airways is once again recruiting INDONESIAN CREW. And this time it will be conducted in BALI! For those who are interested, please read the following requirements before checking their website and apply (*female only).

Cabin Crew Benefits

What you’ll get once you’re part of our Cabin Crew Team.

You have chosen to explore employment opportunities with one of the youngest, fastest growing airline in the world and one of the best paid in the Middle-East.

We invite you to review our excellent benefits package.

* A three year open-ended contract.
* Competitive TAX-FREE salary of USD 1579 (inclusive flying pay) + meal allowances (location specific during layovers).
* Welcome bonus
* Free, fully furnished shared accommodation with own bedroom.
* Free transport while on official duty.
* Comprehensive medical coverage.
* Life insurance coverage.
* End of service benefits.
* Travel concessions on Qatar Airways and partner airlines.

Cabin Crew Requirements

Career prospects and personal development opportunities are tremendous in this dynamic and vibrant environment. We, at Qatar Airways take our recruitment and selection process very seriously. While every effort is taken to treat all our candidates fairly, it is vital that we select people with the desired capabilities that are essential to our continued success.

* Minimum age of 23 years
* Minimum arm reach of 212cms (on tip toes)
* Minimum high school education/ O levels, with fluency in written and spoken English (ability to speak another language is an asset)
* An excellent level of health and fitness
* A willingness to relocate to Doha, Qatar
* Ideally, having an outgoing personality with good interpersonal skills and the ability to work in a team environment is an advantage.

Applicants having any concerns about the validity of a Qatar Airways recruitment offer are advised to confirm its authenticity by contacting the nearest Qatar Airways office and or the human resources department in Doha, Qatar. The view contact details of all Qatar Airways offices click here.

*Thanks to Frendy Horas for the info

Tagged: ,

27 thoughts on “Qatar Airways Bali Recruitment 21 May 2011

  1. felice May 13, 2011 at 12:45 PM Reply

    Ada yang datang kah dari Jakarta?? info dong🙂 kalau ada mau bareng soalnya🙂

    • marlina May 13, 2011 at 2:50 PM Reply

      hey felice, lowongannya msh terbuka or sudah closing yg buat Qatar?

      • felice May 14, 2011 at 9:15 PM

        masih terbuka kayaknya sis🙂 I think it’s a walk in interview🙂 km dr mana?

  2. DYS May 14, 2011 at 9:51 PM Reply

    hi hi hi!!! i’d like to ask a question.
    I think that Qatar actually came to Jakarta last month and they said the age minimum requirements is 23.
    while last year as I keep on opening their website, the age minimum requirements is 20. but now I recently checked this http://www.qatarairways.com/global/en/cabincrew-events/bali.html#cabincrewreqs then the age minimum requirements is 21.
    help guys. I am super confused😥 I’d really love to come to Bali though. maybe I’ll check the lowest price trip from Jakarta to Bali😉

  3. ERNI May 16, 2011 at 2:42 PM Reply

    recruitment yang untuk ground staff ada gak atau kapan ya

    • Catherine May 29, 2011 at 5:23 PM Reply

      Erni…klo mo tny ground staff cb tny PT.Binawan Inti Utama, Binawan Campus yg di Kalibata… biasanya sk ada lowongan ground stff, trakhir setahun lalu… aq grnd stff qatar airways mo 4th.. banyak anak Indonesia jg… qatar airways pasti bth grnd staff byk u/ airport baru nanti

  4. marlina May 17, 2011 at 9:59 AM Reply

    @felice : ooh ok thx kaya SQ ya. aku dari Jakarta.

    @dys : berarti yg recently. kamu jadi ke bali?

  5. felice May 17, 2011 at 11:37 AM Reply

    @dys iya dys, aku waktu yg kemarin QR recruit di Jakarta tuh kesel amat sangat cos aq udah incer QR dari 2009 aq keep up to date with their minimum age requirement (20 tahun) makanya pas 2010 (aq umur 20) aq seneng bgt tp mrka baru open day lg kemarin 2011 kan tiba2 age requirement jd 23!! GRRRRRR kesel .. tp yasudah lah alhamdulillah skrg jd 21 and I’ll be 21 tho hehe jd yg dipake yg 21 aja dys😀 km dtg ke bali? ada twitter ga dys?🙂

  6. felice May 17, 2011 at 11:39 AM Reply

    @erni kalo utk ground staff aku kurang tau hehe

    @marlina uhm iya sis sm kaya SQ.. km dateng kah? aku masih bingung sih cos kalo dtg dan failed, wah rugi besar :p hehe

  7. marlina May 17, 2011 at 12:32 PM Reply

    felice, i think I just gonna wait for the Qatar’s opening in Jakarta, while I’m practicing my english😉. but if you ready felice why don’t you give a try..ooh I see so you also from Jak?

  8. dearmarintan May 17, 2011 at 1:07 PM Reply

    @all: Buat yang di bawah 23 tahun jangan ragu buat ikutan karena Qatar udah menurunkan syarat umurnya jadi 21 tahun. Cek langsung websitenya ya. Thanks.

  9. DYS May 18, 2011 at 8:55 AM Reply

    I think I’m going to Bali. my friend who work in travel agent is going to Bali also, so I ask her for a special fare and she got it😀
    itung-itung jalan-jalan. aku pasti berharap yang terbaik tapi mempersiapkan yang terburuk. wish me luck, guys🙂

  10. felice May 18, 2011 at 1:00 PM Reply

    @dys sukses ya dys, masih bingung mau dtg apa ga nih cos tgl 23 I’ll be having my final exams di kampus😀 hehe

  11. felice May 18, 2011 at 1:07 PM Reply

    @marlina yippie i’m from Depok actually😀 yeah I think I’ll be waiting for their open day in Jakarta instead hehe sambil berharap EK will open their recruitment in Jakarta too😀

    @ka intan I’d really love to ka tapi kejauhan di Bali sih hehe

  12. marlina May 18, 2011 at 8:39 PM Reply

    @dys; kok mempersiapkan yg terburuk sih hahahaha, ok deh let us know ya🙂. Good luck!

    @felice; ok kalo gitu kita barengan aja ya pas yg di jak. btw EK airways apa?

  13. LE May 19, 2011 at 5:23 AM Reply

    mau nanya ini intrvw qatar buat FA yg female aja ya? thx bfore…

  14. nanda May 19, 2011 at 8:44 AM Reply

    aku dah ikut yg di singapore kemarin. dah final interview juga. tinggal nunggu email dari mereka, dtrima apa gak ya..
    btw ada yg tau gak berapa lama harus nunggu emailnya?
    and have idea how many people they want in every country?

  15. LE May 19, 2011 at 12:53 PM Reply

    sorry mo nanya buat yg intvw qatar di bali nanti ada yg udah apply online blm ? ak iseng apply online semalem dpt blsannya gn

    Dear LE

    This is to acknowledge receipt of your application for Cabin Crew Recruitment in Bali, Indonesia-AIR000LV.

    Our Recruitment Team will review your application and only short-listed candidates will be contacted.

    If you do not receive any response from us within 90 days from the date of application, you may assume that you were not considered for the applied position.

    Thank you for your interest in a career with us.

    Best Regards,

    jadi bingung gmn sistemnya ya? aku harus dtg juga ga tanggal 21 ke bali ato ak mending nunggu emailnya dibales dlu ? i’m from jkt anyway… thx before ya.. kalo ad yg tau mohon bimbingannya..😀

  16. felice May 19, 2011 at 8:20 PM Reply

    EK itu emirates sis😉 mudah2an tahun ini mereka rekrut di Jakarta juga.. nanti kalau ada mau ikut ga sis??🙂

  17. marlina May 19, 2011 at 8:28 PM Reply

    emirates toh..iya mau donk, barengan ya :)…keep update ya thx sis

  18. marlina May 20, 2011 at 12:48 AM Reply

    @nanda; hey nanda, mau tanya donk? bagaimana sih prosesnya di Qatar? apakah hari pertama walk in interview…spt SQ? dan ada apa aja? di hari pertama itu jg udh langsung ada final interviewnya. thx ya

    @LE; hey le sepertinya itu untuk menginfo km aja kalo Qatar sudah terima application km, ya selanjutnya km harus nunggu kbr dr mereka lg dlm wkt 90hari start dr wkt km trima email mrk. krn km juga send nya dadakan kali sedangkan Qatar start 21 bsk ya..sepertinya begitu ya. nah coba tanya nanda kan udh melalui prosesnya.

    • LE May 20, 2011 at 2:01 AM Reply

      thx marlina.. iah @nanda mo nanya dong gimana prosesnya ya kalo misalnya case nya dadakan ky aku gini.. ?? thx before..

  19. felice May 20, 2011 at 12:20 PM Reply

    @marlina okaii sis pastinya.. oiya, km punya twitter ato facebook ga?

    @LE iya ini utk female cabin crew only. aku jg apply online dan setelah dapet balesan kaya kamu itu besoknya aku dpt email lg dari mereka, stating : karena itu walk in interview jadi harus dtg ke Bali utk ikutan recruitmentnnya..🙂 email kedua itu invitation utk ikutan walk in interview itu

  20. LE May 20, 2011 at 12:26 PM Reply

    @felice oh gt.. ok2 tapi kynya qatar ad update deh fel ini dibuka buat male n female kalo aku cek di webnya si bgt kmrin😀 coba dicek..
    http://www.qatarairways.com/global/en/jobs/hr_cabincrew_applynow.html

  21. marlina May 20, 2011 at 8:59 PM Reply

    felice please add me trianatake@yahoo.com

  22. felice May 21, 2011 at 8:54 PM Reply

    @marlina udah aku add ya sis ^___^

    @LE yup, berarti sekarang mereka udah buka yg untuk male lagi🙂

  23. nanda May 23, 2011 at 12:07 AM Reply

    all… iya, walk interview kok. aku si dah daftar online.. tapi tetep aja nyerahin resumenya ama photo.. oh iya.. photonya gak perlu kayak foto model… tangan cukup relaks aja di kanan kiri…
    aku alnya disuruh foto lagi buat final interviewnya…
    share ya sapa aja yg masuk final interview..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: