Garuda Indonesia Walk In Interview January 2012

Garuda Indonesia is recruiting more cabin crews. This is your chance to shine, so prepare your best and let them know that you’re the best for this position! Wish you the best of luck, dear wannabes🙂

For further info about this recruitment, please log in to Garuda Indonesia’s website by clicking this link http://career.garuda-indonesia​.com/

*Thanks to FP Twitter followers who remind me about this. God bless you all…

Tagged: ,

18 thoughts on “Garuda Indonesia Walk In Interview January 2012

  1. Mifta January 14, 2012 at 8:33 AM Reply

    persyaratan(surat lamaram dll) dikirim via pos atau di samapaikan langsung ?

    • Fitria January 17, 2012 at 2:48 PM Reply

      Registrasi Online di career.garuda-indonesia.com. Register nd isi CV disitu. nanti tunggu balesan dri GIA nd dpt no Urut. Langsung dtg juga gpp ko. Krna itu sistem y Walk In Interview, Nnti jgn lupa bawa CV & dok. lain yg disebutkan diatas. Sukses yahh!!

    • selomita January 18, 2012 at 9:55 AM Reply

      Walk in I’view, yes his name should come directly, Sis ? bring a leter of application and Selection tests. If only foreign airlines garuda as age Criteria requirements, high standards bodies such as foreign airlines would be easier for those who want to become a Stewardess. but Thank God ! I did not even work at Garuda but My Work Experience is also precisely airline Stewardess Middle East..thanks !

  2. cindy January 17, 2012 at 9:32 AM Reply

    cv nya dikirim ? atau kita datang langsung bawa cv untu walk interview disana?

    • Fitria January 19, 2012 at 12:39 PM Reply

      Bisa langsung dateng, bawa cv nd kelengkapan dok lain, atau bisa registrasi online terlebih dahulu di career.garuda-indonesia.com, untuk mendapatkan no. urut. Tapi ttp dateng pas WIT y. nd yang belum registrasi online disana akan registrasi terlebih dahulu sma panitia recruiter y. good luck sist.🙂

  3. Harry January 17, 2012 at 3:50 PM Reply

    dear admin forum pramugari,
    i saw no male requirement di atas..
    apa bener laki2 gabisa jadi cabin crew GA?
    thanks🙂

    • selomita January 19, 2012 at 1:40 PM Reply

      Sorry ! If I read only the Specific Requirements for ” Female Cabin Crew ” only. but If you already have experience as a Steward ?? Just try to ” Cabin crew ” list for Hajj in Garuda. they’re hiring for ” Hajj Flights ” or any attempt at foreign airlines that are also recruited for ” Male Cabin Crew ” such as Qatar airways, Cathay Pasific or Air asia OK ! Thanks

  4. Shinta January 18, 2012 at 10:07 PM Reply

    dear all,
    mau tanya klo baru sekali ikut tes di bulan des kmren trus gagal di tahap pertama gara2 overweight, harus tunggu 6 bulan lg ya klo mau tes lg, soalnya aku coba apply online, balesannya tunggu 6 bulan lagi. mohon infonya soalnya setau aku, klo gagal di tahap 3 keatas baru tunggu 6 bulan lg.

  5. shaqina January 20, 2012 at 1:33 PM Reply

    aku udah daftar online tapi blm dpt balesan email mgenai nomer pserta gmn?
    datang langsung aja gpp kan?

    • Shinta A Lestari January 24, 2012 at 3:31 PM Reply

      saya sudah dapet no peserta. Dan di suruh dateng untuk psikotes di tgl 28 January 2012.

      Bagaimana dengan kalian ??
      kita bisa bareng atau bertemu disana.

    • natalia January 26, 2012 at 8:00 PM Reply

      sama neh aq jga udh daftar tapi blm dapet balesan nomor peserta’a
      interview’a sabtu yah?

  6. fransisca January 22, 2012 at 11:55 PM Reply

    umur harus sesuai syarat yah? walaupun ada experience di garuda sendiri dan di airlines asing? or masih bisa dicoba aja dgn WIT? thx before

  7. dede January 26, 2012 at 10:22 AM Reply

    Sist.. Aku udh daftar online tp blm ada balasan.. Boleh ga tgl 28 januari aku lsg dtg ke tempat walk interviewnya??

  8. youngmisugarbrown January 26, 2012 at 4:27 PM Reply

    aku ud daftar… ud dpet balesan email bwt nomor peserta jg.. wish me luck yaaa… bwt tmen2 yg dteng jg smpe ktmu d sana…🙂

  9. natalia January 27, 2012 at 10:12 AM Reply

    kok gw blm dapat no peserta’a yah

  10. erin erviana February 3, 2012 at 6:11 PM Reply

    pendaftarannya di tutup kapan.
    kalo bulan april masih buka ga ?

  11. nisa February 27, 2012 at 6:56 AM Reply

    mau tanya itu proses tes nya berapa hari ya ? pliiis reply🙂

  12. vicky April 3, 2012 at 3:04 AM Reply

    Hi my name is vicky from jakarta indonesia im intrested to be come Stewardess,i still school college Diploma general engglish.. My high 163 m, my age 24.. May i know when they will have interview Again.. Please let me know know an email vickylaloan@yahoo.com.sg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: