Singapore Airlines Welcomes Diploma Degree Holders

A good news from Singapore Airlines for you diploma degree holders🙂
SQ opens a chance for wannabes who want to be part of the gorgeous Singapore Girls by sending your completed application form to cabincrew@sqcentre.co.id.

For further info, please read the poster above or click this direct link to Singapore Airlines’ website.

*Thanks to Dwi Sari for the info🙂

Tagged: , ,

10 thoughts on “Singapore Airlines Welcomes Diploma Degree Holders

  1. G.Viona April 15, 2012 at 1:52 PM Reply

    Hai🙂 Kalau yang S1 apa bisa mengikuti ini untuk jadi pramugari? Atauharus menunggu periode selanjutnya untuk pramugari, yaitu November – Desember? Terimakasih banyak.

  2. G.Viona April 15, 2012 at 2:02 PM Reply

    Hi🙂 Yang S1 bisa melalui ini juga? Atau menunggu periode Nov Des2012?
    Deadline nya kapan ya? Terimakasih banyak😀

  3. Chika April 16, 2012 at 11:53 AM Reply

    ini deadline nya kapan yaa? kalau ijazah blm keluar apa bisa ikut?

  4. Christine hakim April 16, 2012 at 12:01 PM Reply

    Hai..mau tny kl diploma1 bisa apply ga ych.. Coz diblgny diploma holder.. Thx🙂

  5. kusuma April 17, 2012 at 7:27 PM Reply

    ini recruitment untuk pramugari kan? harus D3 yah? kok batas umurnya gag di sebutin di situ?

  6. Rikka April 18, 2012 at 10:23 AM Reply

    Udah di email tp ko ga ada respon ny ya? Apa emang bgitu ya? Anyone udah ada yg dpt respon?

  7. Tika April 18, 2012 at 8:16 PM Reply

    iya blom ada respon emailnya

  8. jennykhoe April 21, 2012 at 4:23 PM Reply

    ini buat kapan ya teman2?

  9. rikka May 15, 2012 at 4:13 PM Reply

    HI, anyone udah ada yg dapet invitation for walk in interview tgl 24 mei nanti? i got it this afternoon, but still confused whether to go or not… di invitation di tulis mohon membawa ijazah d3… what is the different with d1? and how to know if your cert is d1 or d3? anyone could help? thanks a lot…

  10. Lilo May 16, 2012 at 10:25 AM Reply

    Hi, aku juga dapet kemarin pagi.
    Belom tau juga dateng atau ga, soalnya aku di Balikpapan, dan harus ngurus cuti, karena kan interview nya hari kamis tuh. Anw, Rikka kemarin pas applying CV, km masukkin ijazah apa? D1 or D3?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: