[Jakarta] AirAsia Cabin Crew Recruitment January 2013

image

Do you want to paint the skies RED? Join AirAsia now!

Flight Attendant Recruitment
Date: Thursday, 31 January 2013
Venue: AirAsia Office, Management Building 2nd Floor, Terminal 1A Departure, Soekarno – Hatta International Airport
Time: 10.00 AM – 17.00 PM

REQUIREMENT
– Female (18 – 28 years old)
– Min height 165cm with proportional weight
– Min SMU (S1 or D3 will be advantage)
– Able to communicate in English
– Fun and friendly attitude, hard working & willing to be based out of origin

DRESS CODE
– Formal attire, short sleeve blouse, knee length skirt
– No panty hose, high heel min 5cm
– Well groomed (make up and hair do), good looking

DOCUMENTS TO BRING
– Application letter
– CV
– Colored full body size picture (1 piece)
– Close up picture (1 piece)

Tagged: ,

9 thoughts on “[Jakarta] AirAsia Cabin Crew Recruitment January 2013

  1. Sarah January 30, 2013 at 11:25 PM Reply

    Woooiiiiii !! Temen temen, kabar gembira AirAsia “Walk in” lagi “FLIGHT ATTENDANT” Reqruitment, tggl 31 Januari 2013,
    C , u there.!!!
    Good Luck.
    Yippppy !!! Semangatttt!!!!!

  2. tiwi February 3, 2013 at 10:16 AM Reply

    165???? T__T cuman 160 gimana dong… ini beda lagi sama yg 9-10feb ya??

  3. mayumi February 4, 2013 at 9:47 AM Reply

    Hmmmm… Aku ktinggalan info… Ada lagi kapan yaaa ??

  4. mayumi February 4, 2013 at 10:33 AM Reply

    Dicoba aja mba tiwi🙂 siapa tau rejeki nya dsana … Kynya 9-10 utk base Sepang KL,,,

  5. Mama Syaza February 13, 2013 at 10:06 AM Reply

    ini harus mau utk base luar jakarta yaaa? klu base jakarta ga buka yaa😦 ..have a family soalnya…

  6. angie February 14, 2013 at 9:42 PM Reply

    Untuk februari ini selain tgl 9-10 ada walk in interview lagi ga yah yg d soeta?? Please info.. Thanks.

  7. ice trisnayanti February 16, 2013 at 7:37 PM Reply

    masih ada lagi gk sech pmbukaanny ???aq mau gabung dong….

  8. wiweko ateng March 25, 2013 at 8:34 AM Reply

    haii my name is wiweko n im 29 years old..n i wanna ask,how i can join with air asia be a flight attendant n base in Bali???im origina from west borneo,indonesia n now stay in bali..im pianist anyway n working in music school as piano teacher n private piano…i love my job right now,but i love airlines more since i was a child..hopefully i could join with airlines soon actually with air asia..bcs i love air asia very much n traveling alot with air asia n i love to see how the air asia crew do the job on board..fun n enjoying…thanx a lot air asia,hopefully a get a news soon about require of flight attendant. thanx u..love,weko

  9. Yana May 15, 2013 at 5:10 AM Reply

    Halo mau nanya dong, Air Asia pake base gitu ngga ya, kayak GA yg basenya di Jakarta dan Bali? Soalnya waktu penelitian buat tugas kampus di bandara Husein di Bandung, pernah liat FA-nya datang dan pulang sendiri2 pake kendaraan pribadi.
    Dan waktu wawancara Station Manager AA di Husein, kata beliau di Air Asia ga ada RON, kecuali nggak memungkinkan utk pulang malam itu juga (karena cuaca atau alasan lain) dengan tujuan mangkas biaya. Jadi kayak kantoran aja, datang pagi masing2, pulang masing2 juga. Mohon koreksinya kalo saya salah ya, cuma dengar2 dan baca2 soalnya🙂
    Oh iya satu lagi, kata temen2 yang kemarin2 barengan tes buat GA, di Air Asia pas walk in harus dandan bgt sampe rambut diplintir2. Menurut pengalaman temen2 disini, emang harus gitu ngga yah?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: