[Jakarta] Qatar Airways Open Recruitment November 2013

spo-crew-hr-961x270-large

Qatar Airways hold an open recruitment for Indonesian to become cabin crew, based in Doha, Qatar. We invite applications from male and female who meet the following requirements:

Minimum age: 21 years
Minimum arm reach: 212 cm (on tip toes)
Minimum education: high school degree
Fluent in written and spoken English (ability to speak another language is an asset)
Excellent health and fitness
Willingness to relocate to Doha, Qatar
Outgoing personality with good interpersonal skills and the ability to work with a multinational team
You excel in a fast-paced, team environment, demonstrating your commitment to achieving the highest possible standards of customer service and guest experience, quality and professionalism.

Open Recruitment

Date: November 3, 2013
Venue: Hotel Gran Melia
Jalan H.R. Rasuna Said Kav. X-O
Kuningan, Jakarta 12950
Time: 09.00 – 12.00 WIB

What to expect

If you want to meet us, please make sure to be on time, wear business attire and be yourself.

Ladies – Knee length skirt and short sleeve blouse. Hair neatly tied back. Suitable make-up.

Gentlemen – Trousers with a shirt & tie or a business suit, clean shaven and well groomed

Please bring your CV in English along with full length and passport size photographs with you on the day.

Please submit your online application before the closing date to allow the Qatar Airways Recruitment team time to consider it.

Note: you will be required to attach the following:
1. Resume / CV
2. Passport-size photograph
3. Full Length Photograph
4. Passport Copy (details/photograph page only)
5. Highest Education Certificate

*Thanks to Dirmansyah Abdullah for the info😀

Tagged: , ,

31 thoughts on “[Jakarta] Qatar Airways Open Recruitment November 2013

  1. ori October 31, 2013 at 8:45 AM Reply

    if i come to gran melia and bring my CV but no registered online, may i open recruitment ?

  2. felton October 31, 2013 at 3:45 PM Reply

    ikut gak yahhh udh mulai malesss nihh guehhh huhuhuhuu pengen bgt ikut chatay pasifc ini langsung bring cv atau daftar di web nya lagi?riweh uye

    • rio October 31, 2013 at 4:14 PM Reply

      Cara daftarnya gmna?? Web nya kok ga di posting??

    • Ebby October 31, 2013 at 4:18 PM Reply

      Emang Cathay Pacific kapan Ton?

  3. tita October 31, 2013 at 4:43 PM Reply

    ikut aja yuk,… gw juga mau coba ni, hehe

  4. drie October 31, 2013 at 7:28 PM Reply

    @felton ikutan ajaa🙂

  5. Affan Abdurraheem October 31, 2013 at 9:15 PM Reply

    Malesin ah Qatar mah

  6. felton November 1, 2013 at 12:05 PM Reply

    chatay gak bakal buka buka lg lagii goyahhh rumor nyaa,temen g yg jd pramugara nya di pd suruh cuti,ini minggu kan walk in ajaa gue males daftar di web nya link nya jg gak ada

    pd dateng gak?

    • syahriio November 2, 2013 at 10:51 AM Reply

      Ada yg tau ga yah kapan ada recruitment buat cathay pacific?

  7. RUDI November 1, 2013 at 2:24 PM Reply

    dear admin,
    untuk submit online recruitmentnya bagaimana? apa wbsite atau emailnya?

  8. Qbeb November 1, 2013 at 2:44 PM Reply

    Test nya apa aja ini?

  9. Ilsye November 2, 2013 at 1:25 PM Reply

    Felton: maksudnya goyah apa? Jd mereka tidak akan mencari orang baru lg? Km pernah ikutan Qatar ga?

    Buat yg pernah ikutan interview Qatar, share pengalaman dong.

  10. Ilsye November 2, 2013 at 1:27 PM Reply

    Singapore Airlines kapan ada lg yah?

    • Jess November 4, 2013 at 1:15 PM Reply

      Tgl 9 nov tuh ada open day nya
      😊😊

      • Skycruizer November 9, 2013 at 11:16 PM

        tadi gw datang ke Walk in Interviewnya.. Malu banget semua cantik2 gw doank yang ganteng hehehehehe….ternyata SQ cuma hire Male cabin crew nya Malaysian and singapore only….. di usir pulang gw tapi ada yang BC disitu sih di tulis Male and Female… ada info lain lagi gak ya…with whom i can fly

      • fly high November 11, 2013 at 10:31 PM

        @skycruizer: kamu ada bb group cabin crew wannabes ya? klo ga keberatan, saya mau donk di-invite. thanks before

  11. rosarosi November 3, 2013 at 1:08 PM Reply

    Errghh got rejected Mail. Sad! Cathay pasific kapan yaaaa

  12. rosarosi November 3, 2013 at 1:09 PM Reply

    Etihad jga gk dtg2 lg ya?

  13. Jess November 4, 2013 at 1:14 PM Reply

    Gimana assessment hari ini?
    Berapa yg lolos ke final interview?

    • Irenna November 5, 2013 at 11:07 AM Reply

      Hi aku ikut kemarin walk in nya Qatar .Alhamdulillah lolos sampai Final Intvw … Lalu tunggu kabar dr mereka within 3 weeks .

  14. Astrit November 4, 2013 at 9:05 PM Reply

    Hr ni assessment y? Bkn Final Interview? Trus gmn acara tes2nya? FI-nya kpn?

    Share share… Thanx…

    • Irenna November 5, 2013 at 11:08 AM Reply

      Kemarin Englist test,group discus and final intvw … Hanya 5 orang saja yg lolos sampai FI kemarin. Doain yaaa supaya ak bs lolos FI nya 😊😊 thanks

  15. rayan November 4, 2013 at 11:43 PM Reply

    Yahhh terlewatan kesempatan akhir tahun 2013 ini…. krn gw kena terbang berhari2…😦

  16. priskila hana November 7, 2013 at 10:18 AM Reply

    yaaah uda lewat nih yg bln ini… ada gak ya kira2 untuk bulan desember??😦

  17. Ivan Kristian Elly November 18, 2013 at 11:32 AM Reply

    Dear All,

    I used to fly with Qatar Airways for just over a year. My name is Ivan from Bali. They said that I was the only local person from Bali who could pass the Interview and being accepted with Qatar Airways. I was so proud at the time.

    For all of you who passed the Final Test and MEDEC as well, please do not throw the opportunity for some bullshit excuse. It’s a once in a lifetime opportunity to get accepted with Qatar Airways or any other International Airlines. Flying with QR bring so much joy for me. It’s been a dream come true!! I have been working everywhere whole of my life; Singapore, Cruise Lines, USA, Holland, etc, but nothing compare to work as a Flight Attendant.

    I wish you all have the opportunity and never give up to make your dream comes true!

    God bless.

    Ivan Kristian Elly
    SN#46829
    Qatar Airways

    • lia November 22, 2013 at 12:10 AM Reply

      Dear Ivan,

      Great for you,
      Thank You for your sharing
      Hopefully, our dream come true ^^

      God bless you too

  18. lia November 18, 2013 at 4:36 PM Reply

    Hai Irenna,

    kmrn FI Qatar gmna?
    share Irenna, ke kita-kita
    klo aq sdh pernah ikut FI Qatar bln february yg lalu, tetapi sampai skr blum dapat kabar apa-apa😦, yg lain sdh dpt on hold, dsb sedangkan aq blom nerima kabar apapun

    • Irenna November 23, 2013 at 9:09 PM Reply

      Hi lia , setau aku yg February kemarin sudah dipanggil lg pas aku ikut recruitment tgl 4 kemarin buat re-FI Dan besoknya semua dapet regret email kecuali 1 orang … Yg bareng Aku kemarin 5 orang yg FI tp yg lain dpt regret email .. Alhamdulillah aku sudah Medex minggu kemarin. Doain ya semoga lancar🙂 good luck juga buat kalian

  19. febyfbo November 20, 2013 at 4:49 PM Reply

    @lia
    aku jg february lalu uda sampe FI, bln agustus tb” d sruh isi data e-recruitment km jg gt ga?
    nah pas nov ini aku dsruh dateng tp lg berhalangan krn terbang..apa km d invite jg?
    aku agak bingung yg bln february kmren ga jls smua hasilnya..

  20. lia November 22, 2013 at 12:05 AM Reply

    Hi Febyfbo,

    Kamu ikut yg bulan february yg siang or pagi?dapet on hold gag?
    Aku belum dapat kabar sama sekali,baik itu email on hold, kabar untuk mengisi data di sistem e-recruitment mereka maupun juga gag dapat undangan untuk re-assessment kembali. Jadi, sampai saat ini aku dan satu orang temanku belum dapat kabar sama sekali.

  21. febyfbo November 22, 2013 at 11:03 AM Reply

    @lia
    aku pagi-pagi wktu itu, kmu?
    tgl 20 aku email mrk by e-recruitment nanya kejelasan status aku gmn, krn ga bs dtng re-assesment dan aku jg nanya knp yg bln february bnyk yg ga jls
    kt mrk, status aku jd on hold, jd klo ada asessment lg aku d undang lg untuk lanjutin proses yg bln february.sdngkan ga tau kapan lg mrk akan ada d jkt.
    knp mrk brubah” dr uda FI jd hrs isi data e-recruitment brubah lg ke re-asessment, kt nya data yg uda 6 bln dia dapet hrs di update lg krn tkut ada perubahan dll jd scr ga lngsung hrs re-asessment lagi.
    mnurut aku, km re-apply aja lia, atau sblm re-apply km buka applicant check-in lwt web nya qatar..
    di applicant check-in km bisa nanya lngsung k mrk gmn sbnernya status kmu
    buka web qatar- applicant check in- log in – queries – create new- pilih topic sesuai yg km mau..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: